Claudiu Ianculescu

Salut! Numele meu este Ianculescu Claudiu sau Klod cum îmi spun prietenii (porecla despre care aparent nici nu știu istoria corectă, după spusele iubitei mele). Fac dansuri de 5 ani și fac parte din familia White Steps Academy și White Steps Crew.

Debutul meu în lumea dansului este mai aparte, să zicem așa. Știți când vă place foarte mult de o tipă și vreți să o cuceriți și faceți tot posibilul sa o impresionați? Eram îndrăgostit de o fată care începuse să meargă la niște cursuri de street dance de la White Steps Dance School. Eu eram foarte interesat de dans, de când eram mic mă uitam la toate emisiunile posibile, cum ar fi „Dansez pentru tine”, mă uitam pe youtube, îmi plăceau și îmi plac foarte mult filmele Step Up (n-aveți cum să nu le știți), iar după ce le vezi, cuvintele „battle” și „street dance”, mai ales, parcă nu mai reușești să ți le scoți din minte. Așa că am zis de ce nu? Împac și capra și varza.

Deși planul meu de cucerire nu a funcționat, am ieșit și mai câștigat în urma deciziei de a face dansuri, mi-am urmat și îndeplinit dorința de când eram mic. Așa am intrat eu în lumea dansului: îndrăgostit și cu o dorință mare de a realiza ceva nou, de a progresa, de a-mi învinge fricile și de a-mi îndeplini visul.