IRKSOUSI MOHAMED

Mă numesc Irksousi Mohamed, sunt o persoană simplă, dar complexă, am 25 de ani, sunt dansator și am propria școală de dansuri: White Steps Academy. Sunt student la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Unul dintre visurile mele este ca lumea să ajungă la un sens al rațiunii și al înțelegerii concentrat pe îndrumare și bună purtare. De ce? Pentru că, în mare parte, se spune despre locul în care suntem că vrem să fie mai bun, dar problema suntem noi toți, ființele umane care ne-am îndepărtat de adevaratul sens al cuvântului. Sunt o persoană cu un plan, îmi place să fiu atent la detalii și … de aici și o vorbă după care mă îndrum în viața de zi cu zi: „Detaliile sunt cele care fac ca lumea să fie mare”. Pentru mine totul este simplu, totul are un sens și cu adevarat nimic nu se irosește. Îmi place să ajut oamenii și să mă implic în formarea și dezvoltarea lor persoanală.

Pe scurt, pot spune că sunt creativ, sociabil, deschis la sugestii, direct, amuzant și serios, serios și amuzant și … natural. De ce spun natural? O să vedeți când ne întâlnim.